Klosterskov Labrador

Klosterskovgaard Labrador

Velkommen til Kennel Klosterskovgaard. 

Vi er en lille kennel med stueopdræt af FT Labrador.

Vores fokus er at avle mentalt og fysisk sunde hunde, som kan bruges
aktivt til jagt, og som samtidig er gode familiehunde. 

Vores interesse for Labrador Retriever

Vi købte vores første hund Charlie i 1986 et par måneder efter, at vi var flyttet sammen. 

Vi valgte en Labrador Retriever, da vi allerede der var faldet for racen. Charlie var en glad gul lab. 

Efter Charlie fik vi Felix, som var sort. Lone gik til træning med Felix i DCH, og vi fik prøvet lidt kræfter på konkurrence-banerne. 

Den næste hund Carlos var vores første Formel 1 Lab, og han var lige så dejlig som de 2 forrige. 

Da vi måtte sige farvel til Carlos, var vi flyttet fra Hvidovre til vores dejlige bondegård. Vi var nu begyndt at lege med tanken om selv at få et kuld hvalpe. Derfor besluttede vi at vi nu skulle have en tæve. 

Desuden havde Henrik taget jagttegn og det var naturligt at Henrik ville starte på noget jagttræning med vores næste hund.  

Eventyret begynder

Vi fik Carla hjem i august 2017. Hun var selvfølgelig lige så sød som de 3 tidligere labber, vi havde haft. Og også en del mildere. Her kunne vi godt mærke forskel på en tæve og hanhundene. 

Hun var fra starten super at arbejde med – både hjemme og til træning. Selvfølgelig blev der lavet en masse fejl, det var jo trods alt nyt for os mennesker at træne jagt. Men Carla har fuldt ud levet op til vores forventninger på alle planer. 

Vi besluttede i sommeren 2020 at få Carla undersøgt for, om hun også fysisk var egnet til avl, og det var hun heldigvis. 

I efteråret samme år tog Lone Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse, og vi fik godkendt Kennel Klosterskovgaard fra Dansk Kennelklub.  

Carla

Carla

Carla er vores første tæve og den hund, som har givet os interessen for avl. Carla har nemlig alt det, vi ønsker fra en hund. Hun er en kærlig familiehund og leger glad med børnebørnene. Samtidig er hun en ivrig jagthund. 

 

Se mere om Carla her

Astrid

Astrid er vores første hund af eget avl. 

Astrid er efter Carla og hun er ligesom sin mor en meget kærlig hund. Derudover har hun et fantastisk drive og elsker at arbejde. 

Astrid er stadig ung, men viser også gode jagtegenskaber. 

Se mere om Astrid her

 

Astrid venter hvalpe – se her